لیست اختراعات حسين نويد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 22
تاریخ اظهارنامه: 1394/07/06
مالک/مالکان: دانشگاه تبريز
تاریخ ثبت: 1394/07/06
خلاصه اختراع:

يكي از روش‌هاي اندازه¬گيري ميزان دانه¬هاي تلف شده در كمباين استفاده از دستگاه پايش تلفات دانه است. در اين دستگاه معمولاً از حسگرهاي پيزوالكتريك كه حساسيت بالايي دارند استفاده مي‌شود. هنگام برداشت محصول لرزش‌هاي كمباين مانع از عملكرد صحيح و مطمئن اين حسگرها مي‌گردد. به منظور كاهش اثر تداخلي لرزش‌هاي كمباين بر عملكرد حسگرها لازم است از انتقال اين لرزش‌ها به دستگاه پايش تلفات دانه جلوگيري شود؛ لذا استفاده از جاذب‌هاي ارتعاشي قبل از نصب دستگاه روي كمباين ضروري خواهد بود. براي ساخت جاذب ارتعاشي مراحل زير انجام گرفت: 1. طراحي جاذب ارتعاشي 2. استخراج معادلات ديفرانسيل حاكم بر رفتار ارتعاشي جاذب 3. با مد نظر قرار دادن تحريك خارجي هارمونيك، تابع پاسخ فركانسي سيستم استخراج شد. 4. ساخت دستگاه 5. با استفاده از آزمون‌هاي تجربي عملكرد جاذب ارتعاشي طراحي شده به اثبات رسيد. نتايج نشان داد كه جاذب ارتعاشي طراحي شده كارايي بسيار بالايي داشته و موجب كاهش 99% ميزان شتاب منتقل شده از كمباين به حسگر مي‌شود. 6. دستگاه ساخته شده در شرايط واقعي روي كمباين در مزرعه نصب گرديد و عملكرد آن كاملا به اثبات رسيد. زمينه فني اختراع مهندسي ماشين‌هاي كشاورزي، مهندسي مكانيك

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/12
تاریخ ثبت: 1395/02/20
مخترع/مخترعان: اميرحسين نويدپور
خلاصه اختراع:

فرايند فتوكاتاليتيكي يكي از فرايندهاي اكسايش پيشرفته به شمار مي آيد كه به منظور تصفيه ي آلاينده هاي موجود در آب، پساب و هوا مورد استفاده قرار گرفته است. اين فرايند به دليل قابليت تبديل انرژي خورشيدي به انرژي شيميايي و كنترل آلودگي به طور گسترده مورد توجه قرار گرفته است و در آن از ذرات نيمه رسانا به عنوان فتوكاتاليست استفاده مي شود. اين فرايند بر پايه ي توليد گونه هاي بسيار فعال (مانند راديكال هاي هيدروكسيل) استوار است كه مي تواند گستره وسيعي از آلاينده هاي آلي را به سرعت اكسيده نمايد. طي فرايندهاي اكسايش فتوكاتاليتيكي، مواد آلاينده در اثر تابش نور و در حضور كاتاليست هاي نيمه رسانا تخريب شده و به CO2 و H2O تبديل مي شوند (بسته به نوع نيمه رسانا، منبع نور مورد استفاده متفاوت است). كاربردهاي اصلي كه براي اين تكنولوژي مورد بررسي قرار گرفته است شامل حذف و تخريب رنگ ها، معدني سازي تركيبات آلي خطرناك، تخريب مواد معدني خطرناك از قبيل سيانيدها، پالايش و گندزدايي آب، تخريب تركيبات بد بو، آلودگي زدايي خاك، پالايش و آلودگي زدايي هواي محيط هاي بسته است. در بين فتوكاتاليست ها، TiO2 و ZnO به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته اند. اين فتوكاتاليست ها براي فعال سازي به پرتو UV نياز دارند و اين در حالي است كه پرتو UV موجود در نور خورشيد نسبتا كم است (%5-3). اين در حالي است كه شكاف انرژي (Band Gap) براي هماتيت (اكسيد آهن)، 2/2 الكترون-ولت بوده و لذا مي تواند با نور مريي فعال شود. فرايند پاشش حرارتي يكي از فرايندهاي پوشش دهي بوده كه به دليل قابليت تجاري بودن به طور گسترده مورد توجه قرار گرفته است و لذا از اين فرايند به منظور پوشش دهي اكسيد آهن استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/02
تاریخ ثبت: 1389/03/11
خلاصه اختراع:

مخلوط كن دور بالا جهت تهيه ي نانوكامپوزيت ها در مقياس نيمه صنعتي به روش محلولي تا ظرفيت اسمي 28000 و ظرفيت امتحان شده ي 15000 دور بر دقيقه مي چرخد. مخلوط كن مذكور داراي طراحي ويژه اي از مخزن و پره مي باشد تا حداكثر انرژي ورودي به سيستم را به سامانه و بطبع به ذرات نانو منتقل نمايد و زذرات نانو را تا حد امكان كوچك نمايد. طراحي پره بر مبناي پره هاي برش بالا و حجم جا به جايي مايع بالا طراحي شده است تا علاو برخورد كردن ذرات جوابگوي مقياس نيمه صنعتي باشد. مخزن اختلاط بگونه اي طراحي شده است تا از تشكيل گرداب هاي منظم جلوگيري نمايد و انرژي ورودي را به سامانه منتقل نمايد تا به برجورد كردن كلوخه ها كمك نمايد. سامانه ي مذكور بعلت انرژي ورودي بالا داراي تغييرات دمايي زيادي مي باشد بنابراني براي آن سامانه ي سرمايش - گرمايش طراحي شده است تا دماي دروني مخزن كنترل نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/20
تاریخ ثبت: 1388/06/15
خلاصه اختراع:

سامانه مخزن فشار قوي دما بالا يا امكان افت فشار سريع جهت مطالعات فن آوري فراورش پليمرها در دما و فشار بالا داراي مخزن فشار قوي با قابليت حفظ فشار تا 500 بار و در دماهاي بالا تا 600 درجه سانتي گراد قابليت تخليه فشار با نرخ حدود 3000 بار در ثانيه امكان خنك سازي مواد داخل مخزن از طريق پمپاز سريع مايع خنك كننده به داخل آن امكان كنترل دقيق دما و فشار مخزن از طريق مدار الكترونيكي طراحي شده براي اين منظور امكان ثبت اطلاعات شرايط فرايندي (دما و فشار) به صورت يك فايل با فرمت XIS توسط كد رايانه ايي نوشته شده براي اين منظور و امكان توليد ابرهاي ميكروسلولي و نانو سلولي و امكان تعميم آن به فرايندهاي صنعتي شكل دهي پليمرها با توجه به شباهت فرايند طراحي شده با اين فرايندها است. دستگاه ساخته شده در مقايسه با فرايندهاي مشابه امكان كنترل دقيق تري را بر شرايط فرايندي مي دهد. مطالعه در رنج گسترده ايي از دما و فشار مي تواند انجام شود. در نتيجه امكان مانور بيشتري براي ايجاد ساختار سلولي مورد نظر در ابر نهايي را مي دهد ابرهاي ساخته شده داراي خواص ساختاري منحصر بفردي در مقايسه با ابرهاي ساخته شده با فرايندهاي مشابه نظير ساختار سلولي يكنواخت و بدون هيچگونه پوسته ابر نشده ايي است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/06
تاریخ ثبت: 1393/03/06
خلاصه اختراع:

در يكي از روش‌هاي توليد اسفنج‌هاي بسپاري، گاز دي اكسيدكربن به عنوان عامل اسفنج‌ساز فيزيكي در دما و فشاري بالاتر از شرايط بحراني آن در گرمانرم حل شده كه در اثر افت فشار آني، ساختاري اسفنجي در سه مرحله هسته‌گذاري ، رشد و بهم‌پيوستگي سلول‌ها شكل مي‌گيرد. مهمترين مشكل موجود در اين زمينه، كنترل ساختار اسفنج بوده كه تعيين‌كننده خواص و كاربرد آن نيز است. كنترل ساختار مستلزم كنترل شرايط فرآيند ساخت اسفنج بوده كه در اين اختراع محقق شده و به منظور ساخت اسفنج با ساختارهاي مختلف ميكرو و نانو سلولي سامانه‌اي ناپيوسته طراحي و ساخته شده است. سامانه شامل مخزني با ظرفيت دمايي و فشاري به ترتيب 250 درجه سانتيگراد و 650 بار (شماره 1 در نمودار جريان فرآيند)، سامانه الكترونيكي براي كنترل و ثبت تغييرات دما و فشار با زمان و شيرهاي الكترونيكي (شماره2،3و4)، بوستر جهت فشرده كردن گاز تا فشار 250 بار (شماره10و11) و سامانه تثبيت آني ساختار اسفنج (شماره¬هاي 12،10و13) بوده و قابليت‌هاي تكنيكي برجسته آن، اشباع سازي در فشار بالا با استفاده از بوستر، افت فشار و تثبيت بسيار سريع، قابل‌كنترل، تكرارپذير و دقيق است. اين سامانه قابليت توليد اسفنج‌هاي گرمانرم با كاربردهاي مختلفي همچون عايق‌هاي حرارتي و صوتي و جاذب‌هاي رادار است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/18
تاریخ ثبت: 1387/06/25
خلاصه اختراع:

پليمرهاي پلي سولفايد از واكنش مونومرهاي دو عاملي مانند اتيلن دي كلرايد و پلي سولفايدهاي معدني محلول در آب تهيه مي شوند از آنجايي كه واكنش پليرميزاسيون فوق بين سطحي مي باشد پليمرهاي فوق بين دو فاز آلي و آبي تشكيل مي شوند و بنابراين توليد پليمرهاي فوق منوط به مجاورت دو فاز مي باشد كه نياز به اختلاط شديد دو فاز دارد. پليمرهاي پلي سولفايد پليمرهايي با خواص ويژه در مقايسه با بسياري از پليمرها مي باشد پليمرهاي فوق مقاوم در برابر حلالها و روغنها غير قابل نفوذ در برابر بخار و گازها و مقاوم به اكسيژن نور و ازون مي باشند تركيبات تهيه شده از اتيلن پلي سولفايد به تمام حلالهاي آلي مقاومت فوق العاده اي دارند پلي سولفايدهاي هيدروكربني در برابر هيدروكربنهاي نفتي مقاومت خوبي دارند. از جمله ديگر كاربردهاي اين مواد استفاده از آنها در صنايع خودرو اسپري هاي رنگ خانگي و پرينترها مي باشد. پليمرهاي توليدي از متيلن دي كلرايد مواد الاستومري با وزن مولكولي بسيار بالا مي باشند كه بوي نامطبوعي به دليل فرايند توليد شده ايجاد مي نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/18
تاریخ ثبت: 1387/06/25
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق با استفاده از كاتاليست هاي انتقال فاز به توليد پيلمرهاي پلي سولفايد گرما نرم بر پايه متيلن دي كلرايد با استفاده از پلي سولفايدهاي معدني بر پايه گوگرد پرداخته شده است استفاده از كاتاليست فوق موجب افزايش ميزان تبديل پليمرهاي فوق در مقايسه با پليمرهاي پلي سولفايد سنتز شده از متيلن دي كلرايد دارند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/09
تاریخ ثبت: 1393/10/13
خلاصه اختراع:

خط توليد پيوسته نان سنتي ايراني به كمك گاز فوق بحراني كه در طبقه نيازهاي انساني و زير طبقه مواد غذايي مي‏گنجد به شرح ذيل مي‏باشد. در يك اكسترودر با دو ماردون با اضافه نمودن آرد همراه با مواد افزودني جامد در درگاه اول و آب و افزودني‏هاي مايع در درگاه دوم و سپس با استفاده از مدول‏هاي هم‏زن خمير مورد نياز جهت توليد نان ايجاد مي‏گردد. سپس سيالي‏ مانند گاز كربنيك، اكسيژن، هوا، نيتروژن و يا ديگر گازهاي خوراكي در حالت فوق بحراني و تحت فشار در درگاه سوم به خمير ايجاد شده در اكسترودر تزريق مي‏شود. پس از گذشت از مدول‏هاي اختلاط كه باعث جذب كامل سيال فوق بحراني در خمير مي‏شود، محلول ايجاد شده از يك قالب عبور نموده و به شكل نهايي جهت پخت وارد تنور مي‏گردد. اين محلول خمير و گاز فوق بحراني مستقيماً وارد قسمت تششع اوليه تونل تنور گشته، كه سطح آن در حالت ايده‏آل تثبيت گردد. سپس جهت پخت در طول تونل تنور براي مدت حداقل دو و حداكثر پنج دقيقه در دماي 240 درجه سانتيگراد حركت مي‏نمايد. سپس جهت ايجاد سطح با كيفيت مورد پسند در انتها از ناحيه تشعشع ثانويه تنور عبور مي‏نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/25
مالک/مالکان: دانشگاه تبريز
تاریخ ثبت: 1399/08/06
خلاصه اختراع:

در فرآيند كاشت به‌وسيله خطي‌كارها، به‫دليل مشكلاتي نظير خرابي‌هاي مكانيسم توزيع بذر، گرفتگي لوله‌هاي بذر، خالي شدن محفظه بذر و غيره عدم كاشت بذرها مي‌تواند به‌طور گسترده اتفاق بيافتد. سامانه پايش عملكرد خطي‌كار با ارائه باز‌خوردي برخط از وضعيت كاري قسمت‌هاي مختلف خطي‌كار، بازده عمليات كاشت را تا حد مطلوبي بهبود مي‌دهد. براي طراحي و ساخت سامانه پايش عملكرد خطي‌كار‌‌ها در گام نخست، حسگر جريان بذر مجهز به 10 عدد المان فرستنده و گيرنده مادون‌قرمز براي نصب در لوله سقوط خطي‌كارها طراحي و ساخته شد. حسگرهاي جريان بذر توسعه داده شده مانند اغلب نمونه‌هاي خارجي داري ماهيت نوري هستند. در اين نوع حسگرها گرد و غبار ناشي از ريزش غلات بر روي المان‌هاي نوري حسگر جاي گرفته و در عمليات سنجش بذر اختلال ايجاد مي‌كند. مقاوم‌سازي سخت‌افزاري حسگر جريان بذر با نصب شيشه‌هاي قوسي بر درگاه نوري حسگر انجام گرفت. تعديل نرم‌افزاري اثر گرد و غبار با رابطه يابي بين تغييرات سيگنال خروجي حسگر و نرخ جريان هر نوع بذر انجام شده است. ارزيابي‌هاي انجام گرفته نشان مي‌دهد كه حسگر توسعه يافته بر پايه اين روش مقاومت قابل توجهي در مقابل عامل مداخله كننده گرد و غبار دارد. در سامانه پيشنهادي حسگرهاي جريان بذر در هر كدام از لوله‌هاي سقوط كارنده به‌طور جداگانه كار گذاشته شدند، به‌طوري كه ميزان جريان بذر، وجود و يا عدم وجود جريان بذر از طريق رابط گرافيكي نمايش داده شود. در اين سامانه سرعت پيشروي توسط حسگر اثر هال اندازه‌گيري و با در نظر گرفتن نرخ جريان جرمي بذر، ميزان بذر برحسب واحد سطح محاسبه مي‌شود. سامانه پيشنهادي علاوه برپايش عمليات كاشت، سطح بذر و كود موجود در مخزن خطي‌كار را به‌وسيله حسگرهاي مسافت‫سنج التراسونيك به‌طور پيوسته تخمين مي‌زند.‬ براي دريافت و پردازش داده‌ها در حالت زمان واقعي، يك سامانه انتقال بي‌سيم بر پايه وايرلس طراحي‌ براي ارتباط با ميكروكنترلر ميزبان استفاده شده است. درنهايت، رابط گرافيكي اندرويدي توسعه داده شده در گوشي تلفن همراه هوشمند اطلاعات مربوط به عملكرد خطي كار را از طريق وايرلس دريافت و نمايش مي‌دهد.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

تاریخ اظهارنامه: 1385/12/09
تاریخ ثبت: 1385/12/16
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق با استفاده از كاتاليست هاي انتقال فاز به توليد پليمرهاي پلي سولفايد گرمانرم بر پايه تيلن دي كلرايد با استفاده از پلي سولفايدهاي معدني كه از تركيب گوگرد و هيدروكسيد سديم سنتز مي شوند، پرداخته شده است. استفاده از كاتاليست فوق موجب افزايش ميزان تبديل پليمرهاي فوق در مقايسه با پليمرهاي پلي سولفايد سنتز شده از اتيلن دي كلرايد دارند.

موارد یافت شده: 22